Afspraken maken we samen. Afgesproken!

Wij zijn trots dat wij jou Twiin Afsprakenstelsel versie voor consultatie 1.2 mogen presenteren. Deze release bevat onder andere een Technische Afspraak (TA) voor notified pull op basis van FHIR. Verschillende onderdelen zijn aangescherpt, zoals de governance, het releasebeleid en de voorwaarden. Het afsprakenstelsel bevat nu bovendien een duidelijke technische kern en PvE’s en we zijn trots op de verbeterde structuur.

Wil je met ons meedenken over hoe we op onderdelen het afsprakenstelsel nog beter kunnen maken? We bieden jou de ruimte om deel te nemen aan deze consultatie, zodat er in december een positief besluit kan worden genomen om deze release vast te stellen en te publiceren.

Je kunt een bijdrage leveren aan onderdelen die jou interesseren. In de leeswijzer van het afsprakenstelsel staat welk onderdeel voor welke doelgroep relevant is. Zo draag je bij aan onderdelen die er voor jou toe doen. Daarnaast ben je van harte welkom om met ons in gesprek te gaan tijdens de consultatiesessies op 15 november 10.00 tot 11.00 en 28 november 13.00 tot 14.00 uur. Meld je aan of stel een vraag door een bericht te sturen naar info@twiin.nl.

We doen ons best om jouw waardevolle commentaar in versie 1.2 te verwerken. Mocht dit niet lukken, dan gaat dit zeker wel lukken in een volgende release. 

Dank voor jouw bijdrage op de weg naar landelijke databeschikbaarheid!

 

PS: heb je een collega of ken je een geïnteresseerde? Voel je vrij om deze webpagina te delen. Alleen samen realiseren we landelijke databeschikbaarheid.