Presentaties en filmpjes

Donderdag 10 september vond de eerste gebruikersgroep Twiin plaats. Meer dan 80 mensen werkzaam in het zorgveld deden mee. De presentaties zijn hier te downloaden.

De volgende gebruikersbijeenkomsten zijn 12 november 2020 van 15.00 – 17.00 uur en 11 februari 2021 van 15.00 – 17.00 uur.

Tijdens de volgende bijeenkomst, zullen we in een aangepaste omgeving van MS Teams werken. U kunt een actievere rol nemen, zelf een oproep doen, achteraf documentatie vinden en de voortgang van nieuwe functionaliteiten volgen. De bijeenkomsten zullen we verdiepen door na een plenair gedeelte verder te gaan in deelsessies per onderwerp.

Binnenkort starten we met spreekuren over een aantal onderwerpen. Wanneer de data en onderwerpen bekend zijn hoort u dit van ons.


 

Van landelijke dekking naar succesvol gebruik

We zijn hard op weg naar landelijke dekking en komen steeds dichter bij dit doel (presentaite Walter de Haan). De volgende stap is om het gebruik van de oplossing goed in te bedden in het zorgproces (presentatie Onno Gabels) en om de functionaliteit verder te verbeteren op basis van de behoefte aan beeldbeschikbaarheid (presentatie Mark Kruit en Rolf Ehrencron). Ook datauitwisseling en databeschikbaarheid worden opgepakt (presentatie Jolanda Reuvers).

Hiervoor hebben we elkaars ervaring nodig. Dit is de aanleiding voor het opstarten van de gebruikersgroep.