16 juni 2020 10:30 - 12:00 | webinar
Yvette Bos, informatiemanager Albert Schweitzer ziekenhuis, vertelt over haar ervaringen met het uitwisselen van beelden en verslagen met andere zorginstellingen via Twiin.

Jaarlijks organiseert VZVZ een bijeenkomst om zorgaanbieders te informeren over ontwikkelingen in de medisch specialistische zorg. Dit jaar is het een korte online bijeenkomst via Microsoft Teams. In 1,5 uur wordt u bijgepraat over een aantal programma’s voor de medisch specialistische zorg die juist in deze Corona tijd versneld zijn opgepakt.

Programma:

  • Hugo van der Kuy, Klinisch Farmacoloog en afdelingshoofd apotheek van het Erasmus MC, vertelt over hun aanpak voor het landelijk versturen van digitale recepten.
  • Yvette Bos, Informatiemanager Albert Schweitzer ziekenhuis, vertelt over haar ervaringen met de aansluiting op en het gebruik van het beelduitwisselingssysteem vanuit het programma Twiin en de werkgroep DVDexit.
  • We sluiten af met een update over de verschillende ontwikkelingen voor de Spoedeisende Hulp, zoals de Spoedverwijzing HAP – SEH en de mogelijkheden om op de SEH de professionele samenvatting van het huisartsdossier op te vragen gedurende de Corona crisis.

Graag nodigen we u uit om u via onderstaande knop aan te melden voor deze bijeenkomst. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangen de deelnemers een link naar de online bijeenkomst.

 

Inschrijven

* inschrijven verloopt via VZVZ