11 december 2019 10:00 - 17:00 | Inn Style te Maarssen
Tijdens het PACS congres formuleerde Mark Kruit, radioloog LUMC en lid van de adviesraad Twiin, de functionele wensen en eisen voor beelduitwisseling vanuit het zorgveld radiologie. De belangrijkste wens is natuurlijk een tijdlijn met beelden en verslagen van de patiënt, geïntegreerd in de werkomgeving van de zorgverlener.

Kruit sloot af met de woorden "Twiin, ga het maar maken". De daaropvolgende presentatie van Wim Hodes, directeur/bestuurder bij Stichting GERRIT en lid van de stuurgroep Twiin, gaf antwoord op deze vragen en schetste een beeld hoe we dit aan willen pakken.

Twiin-ICON-documenten

Presentaties en verslagen

De voortgang van het programma Twiin is door samenwerking met meerdere partijen voortdurend onderhevig aan verbeteringen en aanpassingen. Deze presentaties zijn een momentopname en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Bestand downloaden

Vul uw naam en e-mailadres in om dit bestand te downloaden

Congres PACS 2019 | Integratie: sleutel tot succes

PACS is vandaag de dag veel meer dan opslag van medische beelden. Het gaat om ziekenhuisbreed beeldmanagement. Een up-to-date PACS biedt talloze mogelijkheden om de zorg efficiënter en effectiever te maken. Op het jaarlijkse PACS congres delen sprekers uit binnen- en buitenland hun kennis en ervaring over hoe een goed beeldmanagement de Zorg beter maakt.